Dominic Scott
CEO / OWNER

Roel

Mijn naam is Roel ten Bosch. Ik ben van Indische komaf en ben sinds de jaren 80 werkzaam als kok.

Het koken is mij met de paplepel ingegoten. Ik stond als klein jongetje met mijn moeder de heerlijkste Indonesische gerechten te maken voor de vele huisfeesten, die wij in die tijd gaven. Vaak stonden we dagenlang in de keuken om de gasten een heerlijke rijsttafel voor te schotelen. Van haar heb ik de basis geleerd van de Indonesische keuken. Zij bracht mij de kennis bij van verse kruiden en deze in de juiste hoeveelheid te doseren. Natuurlijk leerde ik ook de “geheime” trucjes om het eten net iets lekkerder te maken! Deze “geheimen” gebruik ik nog steeds .

Voor koken had ik dus al heel vroeg belangstelling en het was voor mij dan ook een logische keus om naar de koksschool te gaan. Ik heb de 4-jarige opleiding restaurantkok afgerond. Later heb ik mij verder ontwikkeld en mij gespecialiseerd in onder andere patisserie en als leermeester.

Ik heb in diverse restaurants, hotels, (bedrijfs)catering en zorginstellingen gewerkt.

In 2003 ben ik voorzichtig begonnen met Indonesische party catering en samen met mijn vrouw Eni verzorg ik nu de heerlijkste buffetten voor bedrijven, particulieren, instellingen en sportverenigingen.